Cookies
U17/U19 fælleshold Køge-Skælskør

Ungdomsholdskampe

2/7/2024 9:00 PM |  Køge Badminton Klub |  Linda Nielsen


Kære dygtige badmintonspillere, forældre og holdledere,

Jeg har nu haft lejlighed til at se resultaterne fra de rigtig mange holdkampe, som er blevet spillet i den forgangne weekend. Og det er en stor glæde at se så mange hold, vi har i Køge BK.

Nogen klarer sig rigtigt godt og nogen vinder måske ikke, men hver gang er der noget at lære og tage med til næste gang.  I det hele taget er det en fornøjelse, at vi har en sport, hvor man både kan spille individuelle turneringer og holdkampe. Det er sjældent i idræt, men det kan vi finde ud af i badminton.

Der er altid en særlig stemning over holdkampe, som med andre ord også kan kaldes kammeratskaber, makkerskaber og fællesskaber. En badmintonkollega har sagt det på denne måde:

"Det har styrket glæden ved den oplevelse at være sammen om noget. Sammen med mine holdkammerater, som jeg ellers ikke ville være sammen med, hvis ikke vi havde den fælles glæde ved badminton.

Vi har noget til fælles: Glæden ved at lege og konkurrere, udfordre, grine, nyde, svede, kæmpe, vinde, tabe – og i kampens hede også diskutere."

Vi ses i hallen!

Steen







 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?